Exatlon sezonul 2 episodul 35 din 14 octombrie 2018

În seara asta am auzit ca iese Naomi, ultima veriga slaba, din punctul meu de vedere, mai trebuie și Doru și vor rămâne cei mai buni și meciurile vor fi cum au fost săptămână asta. Câștiga razboinicii zilnic cu scoruri de genul cel puțin 4 săptămâni pana ies și verigile slabe de la faimoși, așa ca tot răul spre bine va fi, zic eu.

Stau si ma intreb, desi sunt in #TeamFaimosii, care e rolul lui Geaman in emisiune? Dintre atatia atleti, el a trecut castingul? Sau doar pila pentru ca lucreaza cu Kanal D? Inca o dovada ca n-are rost sa ne mancam noi aici pe grup, Kanal D selectioneaza pe cei mai buni si cei mai slabi. Anul asta a ales ca e anul Razboinicilor. Avem un castigator de la Razboinici. Era culmea ca in cele doua sezoane sa avem castigatori doar de la faimosi, era prea pe fata. Asa au zis un sezon faimosii, unul razboinici. Sa nu pierdem si noi din credibilitate si rating.
Exatlon sezonul 2 episodul 35 din 14 octombrie 2018
Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Accidentarile se tin lant de toti concurentii Exatlon, oare sa fie oboseala de vina, sau epuizarea? ori fiecare cauta sa aduca puncte pentru el si nu pentru echipa, apeland la o astfel de strategie? vizioneaza aici Exatlon sezonul 2 episodul 35 din data de 14 octombrie 2018 editia este disponibila aici dupa ora 20.00.

error: Content is protected !!