Ultimul trib sezonul 1 episodul 9 din 12 octombrie 2018

In seara asta, Mirel si Daniela vor lupta ca sa ramana in competitie, Mirel e sigur de victorie si Daniela nu se va lasa invinsa prea usor, se da startul la proba de eliminare iar la final unul dintre ei va merge mai departe si isi va continua drumul catre marele premiu.

Duelul de saptamana trecuta a facut cumva bine concurentilor de pe insula, acestia au avut parte de o competitie pe masura, lupta a fost stransa si in cele din urma a castigat numai cel care a reusit sa se concentreze cel mai bine la joc.
Ultimul trib sezonul 1 episodul 9 din 12 octombrie 2018
Echipa cameleonilor a ramas in doar 5 oamenii si situatia se complica pentru ei, nu isi mai permit sa mai piarda vreo proba, insa chiar si asa trebuie sa accepte situatia, lemurii au reusit sa-si recapete fortele, si au primit o masa copioasa pe insula pustie.

Emisiunea “Ultimul trib“, vine intr-o premiera unica, cu o actiune predominanta in Madagascar, formata din trei echipe total diferite una de celelalte si cu abilitati si cunostinte diferite, vor trai aventura vietii lor pe o insula cu numeroase pericole la tot pasul dar si concursuri menite sa demonstreze fiecare priceperea si indemanarea pe care o au, in fiecare saptamana cate un concurent o sa paraseasca, competitia asta dupa ce se va alege prin vot in echipa.

Cei mai curajosi vor fi premiati direct pe insula cu diferite premii, iar castigatorul va pleca acasa cu suma de 100.000 de euro, premiu pus in joc drept recompensa dar si cu titlul de cel mai bun coordonator de trib din Romania. Emisiunea poate fi urmarita in fiecare joi si vineri seara, si isi propune sa capteze publicul tanar care este dornic de noi actiuni si de provocari, dar si celor cu spirit competitiv care cred ca uitandu-se la show isi pot face curaj pentru a se inscrie si ei la acest concurs. Cele trei echipe formate sunt vedete, oamenii simplii si sportivi, care vor dovedi ca indiferent de statut si pregatire, cel mai bun o sa castige.

Astazi vedem cine pleaca acasa, un concurent va fi eliminat in cadrul emisiunii Ultimul trib sezonul 1 episodul 9 din data de 12 octombrie 2018 completa in reluare.

Update! Episodul este disponibil complet.

error: Content is protected !!