Exatlon sezonul 2 episodul 33 din 12 octombrie 2018

Diana Sentes, războinica care a abandonat competiția Exatlon România din cauza neadaptării și lipsa celor apropiați, a ajuns în aceasta seara pe aeroportul Otopeni din București! Războinica a declarat, la aterizare ca foști colegi sunt foarte falși și de aceea nu a putut sa se adapteze în echipa!

Daca Doru spune de Razboinici ca sunt falsi, cand au castigat la panoul cu bani si au plecat in excursie, el de ce s-a dus cu ei? Daca era corect si cinstit ca a adus pentru echipa doar un punct, nu se ducea pe punctele la cei falsi, si ramanea la vila. Dar Doru cu tot respectul meu pentru el, este un om dificil, nu se poate integra intr-o echipa sau poate vrea sa domine el in acea echipa.
Exatlon sezonul 2 episodul 33 din 12 octombrie 2018
Cand se cearta razboinici este uraganul de gradul 1, sunt cei mai rai de pe planeta, cand se cearta faimosii sunt discutii constructive.
Cand un razboinic vorbeste despre alt razboinic in lipsa lui este barfa, cand un faimos vorbeste despre alt faimos in lipsa lui este constatare.
PS: au invadat melcii in echipa faimosilor saptamana asta, saptamana trecuta erau cei mai buni.

Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Vinerea aceasta puteti viziona reluarea din Exatlon sezonul 2 episodul 33 din data de 12 octombrie 2018 emisiune disponibila integral.

Update! Episodul este disponibil complet.

error: Content is protected !!