Exatlon sezonul 2 episodul 32 din 11 octombrie 2018

Sper ca accidentarea Corinei să nu fie una gravă, astfel încât, să fie nevoită să abandoneze competiția. Chiar îmi pare rău pentru ea. În acest moment, este războinica mea preferată, un om cu foarte mult bun-simț.

Aaa, văd că faimoasa lu’ pește, Roxana Vancea, aia care aleargă pe traseu de zici ca-și scapă țâțele, zice de războinici că sunt “zero barat”, adică echipa nu valorează nimic pentru ea. Nu știu sigur cu ce sunt mai prejos decât ea, doar pentru faptul că nu sunt cunoscuți de telespectatori ca toți fiind într-o fostă relație cu Bendeac, pentru asta oare?
Exatlon sezonul 2 episodul 32 din 11 octombrie 2018
Lăsați că nu este așa mare pierdere, războinicii au acum un pic de avantaj că nu mai sunt Cătălin și Diana dacă vor câștiga faimoșii, macar nu fac atâta tam tam că au câștigat ceva, nu s-ar unu’ in spate la altu’.

Aseară Iulian l-a luat pe Cristian, considera ca este cel mai bun, 8 victorii din 8 jocuri și l-a mai luat să-i scoata EXATLONUL din cap, că nu-i mai ajungeai cu prăjina la nas și s-au lăudat că l-a bătut. Aseară i-a demonstrat ce valoare are, Iulian trecuse pe banca după proba și bosorogul, nu mai ajungea la final. În perioada când au stat faimoșii în casa, aveau în fiecare zi cate 6 puncte gratuit de la Diana și Cătălin. Acum vor mai merge in casa dupa Craciun.

Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Joi seara ruleaza in ca o editie din emisiunea ta Exatlon sezonul 2 episodul 32 din data de 11 octombrie 2018 emisiune disponibila complet.

Update! Episodul este disponibil complet.

error: Content is protected !!