Exatlon sezonul 2 episodul 74 din 16 decembrie 2018

Cat de mult inseamna sa fii OM chiar si intr-un concurs atat de dur care se spune ca te transforma pe parcurs, dar nu,asupra oamenilor cu adevarat buni nu are nici un efect aceasta așa zisa “transformare”, un om cu adevarat bun este acela care ar fi putut fi rau si nu a fost.

Numai cine nu vrea sa vada nu vede ce suflet bun are Alin, i se citeste pe chip blandetea si in ochi bunatatea, foarte frumos gest, un gest plin de empatie si fair play, nu poti sa fi imun la suferinta unui om fie el si din echipa adversa. A fi domn e o intamplare a fi OM e lucru mare. Oamenii puternici nu ii doboara pe ceilalti, ci ii ajuta sa se ridice.
Exatlon sezonul 2 episodul 74 din 16 decembrie 2018
Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

MAREA FINALA Exatlon Romania sezonul 2 episodul 74 din data de 16 decembrie 2018 HD.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Alin si Iulian au fost clar cei mai buni, si sa fie clar pentru toti cei ce au contorizat rezultatele, fara ei doi, razboinicii plecau acasa pe rand si dormeau numai la cotet. Cel mai serios si mai muncitor, a fost Alin, cel mai haios si dezinvolt Iulian. Oricare dintre ei, merita cu prisosinta sa castige premiul cel mare, urmareste cu noi FINALA din Exatlon sezonul 2 episodul 74 editia din data de 16 decembrie 2018 este disponibila integrala, imediat dupa ce ruleaza la tv.

Beatrice Olaru, Este Castigatoarea EXATLON SEZONUL 2.
UPDATE! EPISODUL ESTE COMPLET => 3 ORE si 25 MINUTE.

Poate iti place si

Lacrimi la marea neagra

Lacrimi la marea neagra Episodul 65 din 9 Decembrie 2019

Genco a primit rasplata cuvenita dupa ce o perioada lunga de timp si-a supus propria …

3 comments

  1. Cel mai fals concurent de la exatlon este alin andronic….. O femeie de concurent nu barbat…… Sa ca…. Pe el ca e accidentat dar alerga. Mai tare ca toti….. Ha ha ha. o vrajeala ieftina pentu prosti… Rusineeeee……. Dai in finala proba cu traseu de aruncat la care sut ft buni beatris fosta hambalista… Si alin inca o data de mare fata de iulian….. Rusine..!!!!!!! KANAL d… Huuuuoooooo!!!!!

  2. La primul traseu Alin a fost pacalit deoarece el a realizat 82,9% , 79% si 74.2% din timpul mediu al barbatilor (1 min si 19 sec) iar Betty a facut 85,5% , 80,7% si 78,04% din timpul mediu al femeilor (1 min 49,35 sec) deci, pe drept, Alin ar fi castigat primuul traseu cu 3 – 0 ; al doilea probabil l-ar fi pierdut cu 2 – 3 , dar ar fi urmat al treilea unde nu stim cum ar fi fost … Ganditi-va la acest aspect.

  3. CARMEN-ELENA CALDARARU

    De ce nu dati finala de la exatlon?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!