Exatlon sezonul 2 episodul 73 din 15 decembrie 2018

Eu cred ca cei care vorbesc in dreptul lui Alin, habar nu au ce spun, voi chiar nu îi vedeti piciorul in ce hal este? Foarte negru.
Se vede ca isi doreste sa meargă mai departe, chiar dacă aleargă si isi face treaba asta nu inseamna ca nu are nimic si se preface, nu este frumos sa judecati un om doar pentru simplul fapt ca indiferent de orice vrea sa meargă mai departe.

Are ambiție, bravo lui, multi dintre cei care il vorbesc nu au ambiția pe care el o are si puterea, spre deosebire de multi dintre noi el chiar se roagă, si noi nu prea facem asta, Dumnezeu il întărește sa meargă mai departe, si cei care tot credeti ca joaca teatru, roata se intoarce, numai judecati un om, si numai va bucurați de raul lui.
Exatlon sezonul 2 episodul 73 din 15 decembrie 2018
Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Exatlon Romania sezonul 2 episodul 73 din data de 15 decembrie 2018 HD.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Si apropo, tot pentru semifinală, sau daca sunt fani faimosi, trebuie sa judecăm imediat un om, sau de ce nu a jucat? dar daca o luam altfel, Pulhac nu a jucat pe tot parcursul jocului asa cum a jucat Alin, si din partea mea, are tot respectul, vezi aici semifinala din Exatlon sezonul 2 episodul 73 editia din data de 15 decembrie 2018 este disponibila integrala, imediat dupa ce ruleaza la tv.

UPDATE! EPISODUL ESTE COMPLET => 2 ORE si 52 MINUTE.

error: Content is protected !!