Dragoste si ura Episodul 725 din 18 August 2020

Meethi scrie jurnal pentru Aakash, este anotimpul ploios la ei, iar ea vede ca Nusrat ce va fi mireasa este nefericita, ea zice lui Meethi ca un necunoscut o va atinge, parintii lui Nusrat aud cand ea zice ca iubeste pe altcineva nu pe mire, Meethi se bage pentru ea iar atunci scoate rochiile verzi date de tatal fetei si zice ca ea detesta culoarea verde dar nu i-a zis sa nu-l raneasca. Mama fetei zice ca e tarziu caci nunta a fost stabilita. Babar mirele aude ce zic ele si face scandal el zice fratelui Ansari ca fata a fost a altcuiva inainte, Nusrat zice lui Asgar ca e adevãrat. Meethi se baga si zice lui Ansari ca daca a trimis invitatiile cu ce se schimba ce e intre ei? Aakash o cauta pe Meethi el a facut poze si le da lui Sankrant pentru a le imparti dar curentul se ia la ei.

Sankrant merge si o afla pe Kajri legata ea zice de Cd ul lui Meethi, Aakash asculta Cd-ul unde Meethi zice ca pleaca de la el ca nu poate avea copii. Aakash se ia de Maya ea zice ca pentru el a facut asta, Akash zice de doua ori a vrut s-o declare moarta pe Meethi si-i repeta ca Meethi este mai importanta decat ea pentru el. Aakash zice ca daca n-o iubeste pe Meethi de ce sta in casa ei. Ca sa plece la Attisgard, Babar zice ca se va razbuna pe Nusrat iar acesta o rapeste pe Nusrat desi fratele lui comisarul a zis sa nu faca nimic, Asgar vine si il bate, Ansari comisarul vine si el si il duce pe fratele lui de acolo si cere scuze fratilor lui Nusrat.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 725 Online

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 724 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 18 august 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!