Destine ratacite episodul 594 din 27 Aprilie 2021

Mata gi vine la Prem si la Simar, ea zice lui Prem sa nu mai greseasca ca atunci cand o va mai face il va pedepsi fiindca Simar e ca o fiica pentru ea Prem apoi pune lantisorul nuptial pe Simar, Rajveer il plesneste pe Siddanth si zice nu uita ca esti servitorul meu. Maya zice lui Siddanth sunt Maya el iti spala creierul, Rajveer vine cu un cutit la Maya, el da spre ea Siddanth prinde mana lui Rajveer, Aryan zice ca familia Bharadwaj a zis ca Maya ca sunt Siddanth, el zice ei aveau dreptate iar tu nu, Rajveer zice e ultima data cand faci asta si zice lui Girjesh sa-i aduca pusca, Maya il duce pe Siddanth in camera, Amar cu Calendar se gandesc cum sa faca ca Siddanth sa-si aminteasca.

Rajveer intra in camera lui Maya, aceasta vine din spate si-l prinde, apoi Siddanth vine la el, Siddanth are un cutit Rajveer zice nu poti face asta Siddanth rupe camasa si vede cristalul Mayei, iar ea zice trebuie sa luam cristalul. Girjesh apare si prinde cutitul si-l duce pe Siddanth pe hol. Rajveer scapa el i-a cutitul, Siddanth il bate pe Girjesh Rajveer merge cu cutitul spre el, Maya vine si cu vaza nu lasa pe Rajveer sa-l injunghie pe Sid, Rajveer o plesneste pe Maya, apoi el il bate pe Siddanth care il prinde pe Rajveer, Maya hipnotizeaza pe Girjesh apoi il arunca in ceva ascutit si el moare, Pari cu Uma cer scuze lui Mata gi, Amar cu Calendar spun ca precis Siddanth e la Rajveer ei merg acolo, Rajveer prinde de gat pe Siddanth si pe Maya si-i ridica sus, Prem cu Amar si Calendar ajung la Rajveer, Prem zice lasa-l pe Siddanth apoi deschide fereastra si ei intra in casa.

Destine ratacite episodul 594 din 27 aprilie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 594 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 27 aprilie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!