Dragoste si ura Episodul 713 din 28 iulie 2020

Meethi afla de la preot ca treaba cu copilul e complicata, Mukta ii da un cadou lui Tappu, Nani zice ca ea nu intra la Vishnu daca nu o lasa Mukta. Ea zice ca el are asistenta medicala pusa de Mukta, Nani zice lui Mukta ca stie ca vrea ca Tappu si Rathore sa stea impreuna si de asta a organizat o petrecere, Meethi se gandeste la vorbele preotului ce a zis ca nu va avea copil. Ea il suna pe Aakash si zice ca preotul a zis de horoscopul ei Aakash nu o lasa sa-i zica si ii zice de un cadou din dulap, este vorba de un sari. Apoi Meethi vede raportul din spital de cand a pierdut sarcina.

Mukta s-a aranjat pentru petrecerea de diseara pentru parintii ei, Meethi ii zice ca nu poate merge ca Aakash i-a pregatit o surpriza. Tappu cu Rathore ajung la ei acasa si ea da de orez apoi vede familia toata si picioarele ei merg prin culoare. Familia le-a pregatit surprize celor doi, Meethi e la spital dar zice lui Aakash ca cumpara ceva ea a mers sa vada doctorita raportul ei si ii zice ca nu mai poate avea copii. Meethi plange si pune mâna pe pantecul ei, Meethi se gandeste la ce i-a zis preotul si cum Maya a zis cã vrea nepot.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 713 Online

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 713 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 28 iulie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!