Destine ratacite episodul 321 din 28 iulie 2020

Roli este intrebata de politie daca isi poate aminti detalii despre rapitorii sai aceasta le raspunde ca nu-si poate aminti, apoi Mata gi zice sa se gandeasca cu calm. Roli spune de o fata care era acolo si ca ei mereu ii dadeau injectii pentru a nu-si amintii. Politistul intreaba daca nu-si aminteste de vreun obiect sau orice lucru care ar putea face legatura, Roli zice de bratara de aur ce era in forma de sarpe, aia e bratara lui Jhanvi. Apoi Roli zice cã o doare capul, Jhanvi vine pe scari si aude ce vorbesc ei apoi Roli plange fiindca zice ca nu-si aminteste, Simar ii spune lui Mata Gi ca nu are incredere in Jhanvi si ca este suspicioasa in privinta ei insa aceasta ii spune ca desi a pierdut increderea in straini ea este diferita pentru ca a ajutat-o si ca pana nu este vindecata complet nu are cum sa o alunge din casa, intre timp aceasta se preface ca se simte in plus si ca ar pleca insa de fapt urmareste doar un singur scop pe care il si respecta cu strictete.

A doua zi familia vorbeste de ziua lui Mata gi ca ea nu trebuie sa afle de petrecere, Mata gi vine dar ei zic ca rad de o gluma de a lui Pari. Jhanvi ii spioneaza de sus si zice ca peste o zi vor avea multe intrebari ei, apoi Mata gi se uita la calendar si zice ca peste o zi e ziua ei.

Destine ratacite episodul 321 din 8 iulie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 321 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 28 iulie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!