Dragoste si ura Episodul 712 din 27 iulie 2020

La spital Mukta vede actele semnate de ea si spune ca Nani a facut-o sa semneze, Meethi primeste un copil in brate dar asta fiindca asistenta greseste. Ea se desparte cu greu de el Mukta merge la Nani si zice cum a putut face asta raspunde ca nu a mai putut s-o vada asa Tappu vine si zice ca a intrebat-o o data pe Mukta ce vrea, Rathore zice ca nu s-a gandit ca poate Mukta nu va mai vrea s-o mai vada niciodata. Mukta zice ca vrea sa-l aduca pe Vishnu acasa, Thakur spune ca ce a facut este infractiune dar o lasa doar pentru ca este in varsta, Thakur zice ca Vishnu e responsabilitatea lor, Meethi plange fiindca se simte goala fara copil.

Aakash vede si apoi cere socoteala zeului pentru Meethi, Maya vine si zice ca e pretul pentru pacatele ei a doua zi Aakash face mancare Meethi vine la el el se arde la mana. Maya le aduce ofranda apoi Aakash o hraneste pe Meethi. Mukta suna pe Meethi si zice ca Rathore cu Tappu stau tot separat ca trebuie sa faca ceva cu ei, Vishnu este acasa Rathore cu Tappu stau la capul lui, Mukta le zice parintilor ei sa petreaca timp impreuna singuri undeva dar Tappu zice ca nu pot acum.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 712 Online

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 712 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 27 iulie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!