Destine ratacite episodul 243 din 11 mai 2020

Veeru o ameninta cu plecare pe Khusi iar acesta isi face bagajul sa plece insa aceasta cand vede ca este hotarat ii spune ca pe dansa nu o face o semnatura si pune pixul cu semnatura pe hartie, acesta se bucura ca a reusit si isi spune in gand ca nici nu stie ca facand asta i-a acordat acces deplin vietii sale, de la etap Simar impreuna cu Roli si Manoranjan privesc totul si se bucura ca in sfarsit au reusit in planul sau insa vrea sa se convinga ca pe acte apare semnatura lui Khusi si vanrd sa se duca sa-l caute da exact de el, acesta ii spune ca a luat totul si ca apropierile dintre ei deja sunt acum considerate acte de iubire.

Roli ii spune ca inainte de toate trebuie sa mai astepte putin pana o sa faca relatia lor publica si ca doreste sa se razbune pentru insultele lui Khusi impotrica ei, insa el ii spune ca o v-a face chiar pe loc pentru ca are de gand sa o dea afara pe Khushi din casa, in timpul ceremoniei de binecuvantare Khushi cere ca fiica ei sa primeasca punctul asa ca preotul ii pune ce doreste insa aceasta mai adauga ca si-a facut mila de toti cei prezenti pentru a avea un adapost in casa ei si ca ar trebui ca ea sa primeasca prima orice slujba are loc in casa ei.

Destine ratacite episodul 243 din 11 mai 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 243 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 11 mai 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!