Dragoste si ura Episodul 701 din 7 iulie 2020

Rathore vine si il salveaza pe Aakash de oamenii lui Maharani, cineva suna la usa lui Meethi in acel moment Maharani o dezleaga sa vada cine e. Meethi deschide usa si acolo e Kanae el intreaba de ce nu a sunat si nu a raspuns la telefon. Meethi ii inchide usa si zice ca a indurat destule. Aakash zice lui Rathore ca Maharani i-a luat prizonieri pe Meethi si pe restul, Maharani zice lui Meethi ca a cumparat o pe Kajri cu multi bani ea zice ca il omoara pe Aakash daca nu-i zice unde e Kajri, Maharani afla de la omul ei ca Aakash e mort dar el nu e. Rathore l-a amenintat pe om cu pistolul sa zica asa. La spital Tappu intreaba pe tatal ei de Rathore ea ca are o treaba. Thakur zice ca s-a dus la Aakash si Meethi lui Tappu nu-i place ca el a mers la ei nu la fata lui Meethi e trista fiindca crede ca Aakash e mort, cineva bate iar la usa la Maharani.

Meethi zice ca e Aakash si chiar el e insa Maharani o duce pe Meethi Aakash vede masina cu Meethi ce pleaca, Kajri vrea sa sune la Meethi sa vorbeasca cu ea, Anjum suna la Meethi dar raspunde Sankrant. Kajri afla ca Meethi a fost dusa de Maharani. Meethi a tarata in bordel în camera ei, Maharani zice ca daca nu zice unde e Kajri o trimite la un barbat Meethi e ingrozita ea zice ca Aakash o va salva Aakash cu Rathore zic lui Tappu şi Thakur unde e Meethi.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 701 Online

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 701 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 7 iulie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!