Destine ratacite episodul 928 din 27 Martie 2022

Roshni este cu Ridhima si Ananya in camera ei, ei vad pe PYUSH in oglinda Simar vine si e mirata de Ridhima ea vede si ea pe PYUSH si zice ca-i pare rau de ce a crezut de ea, apoi Ridhima face o slujba pentru al aduce inapoi pe PYUSH, Mata gi e mirata si ea de Ridhima ce face ea acolo, PYUSH e pe drum undeva, Ridhima face ritualul ei demonului nu-i place, Kushi cu Pari cu Uma vin acolo, Kushi zice ce faci iar faci ca mai demult, Simar zice taci, Pari zice sa opreasca Mata gi a zis ca este pentru PYUSH ritualul, Kaal vine spre casa, PYUSH zgarie peretii, el ajunge aproape acasa, PYUSH striga Pari cu Uma se sperie, el forteaza usa, Uma zice lui Sankalp sa nu deschida usa, Roshni zice trebuie lasat sa-l salveze Ridhima, PYUSH sparge usa, Simar e socata. El merge si o impinge pe Simar care era in fata lui, Vikram zice Anjali nu mai e cum a fost, Tanvi zice curand Anjali isi va da seama ce are langa ea, PYUSH ajunge la Ridhima, Pari il loveste in cap pe PYUSH, el se uita furios apoi pleaca, Ridhima se trezeste, PYUSH pleaca din casa, Mata gi zice de ce ai facut asta Pari? Ridhima zice ce ati facut, ea zice nu mai pot face nimic ca doar de la ea de acasa, Anjali merge la Sam el ii da de baut, Lily vine acolo şi zice ca contractul a fost dat lui Tina, Anjali zice si contractul semnat cu mine? Sam rupe contractul, Anjali pleaca apoi, PYUSH ajunge la Vikram acasa.

El zice ca masina i s-a stricat pe drum, Vikram il lasa in casa, Vikram zice de unde are rana de la cap, PYUSH se enerveaza, Vikram vrea sa sune pe Simar PYUSH nu lasa, el zice mama stie, Ridhima vede ca PYUSH e la Anjali acasa, Simar zice unde o fi PYUSH, Ridhima zice la telefon lui Simar ca PYUSH e la Anjali acasa, Simar zice familiei daca va face ceva? Vikram zice unde o fi Anjali?, Tanvi zice nu dormi lui Vikram, Anjali apare, Tanvi zice lui Anjali ca-i aduce mancare.

Destine ratacite episodul 928 din 27 martie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 928 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 27 martie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!