Dragoste si ura Episodul 699 din 3 iulie 2020

Kajri cu sora lui Maya sunt in oras, oamenii lui Maharani o vad Kana aduce raportul medical a lui Vishnu si il da lui Meethi. Ei sunt la spital Meethi cu Kana merg la medic. Ei afla de starea lui Vishnu care e grava, pe hol dupa ce ies din cabinet dau de Yuvan. Meethi zice lui Kana ca de ce a zis Yuvan ca Vishnu e instabil psihic iar ea intreaba de unde stie. Kajri zice lui Aakash ca oamenii lui Maharani a urmarit-o. Mukta merge acasa la Yuvan ea nu stie ca Vishnu e chiar acolo in casa respectiva.

Yuvan i-a facut o injectie lui Vishnu pentru a fi inconstient, Mukta parca simte ceva ea merge prin casa, tot Mukta e in fata camerei lui Yuvan dar nu-l vede pe Vishnu. Yuvan e speriat cand o vede, Maharani vine acasã la Maya cu un alai cu cantec. Aakash apare si opreste muzica Maharani intreaba unde e fata? El raspunde ca nu este acolo, oamenii lui Maharani se iau de Aakash si de fratele lui apoi Maharani scoate pistolul. Meethi o duce pe Kajri la bunica Anjum, Maharani i-a legat pe Maya pe Aakash pe toti si intreaba de Kajri. Ea arata poza lui Maya si ea zice ca n-o cunoaste apoi scoate cutitul la ei, Meethi vine acasa si sariul i se prinde la masina, Meethi o vede pe Maharani la usa Aakash zice sa fuga.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 699 Online

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 699 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 3 iulie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!