Destine ratacite episodul 510 din 2 februarie 2021

Siddanth e descoperit de Karthik, el il bate pe Karthik dar apoi el e tinut si Karthik il bate rau, Mata gi cu Roli sufera vazandu-l, Roli se pune in fata babei si zice sa o impustem Baba o loveste in cap pe Roli care cade jos apoi zice sa ii duca undeva sa-i inchida. Prem cauta pe Surbhi, care da de un barbat care o urmareste cu alte intentii. Simar da de ea spre norocul ei, Simar ii i-a apararea lui Surbhi apoi Prem apare, Surbhi ii multumeste lui Simar, apoi ei pleaca spre hotel, proprietarul hotelului rade de Vikrant ca degeaba asteapta pe Simar, el zice de ceva pilula pentru Simar iar Vikrant ii da o palma, zicand ca vrea sa o cucereasca pe Simar ince, patronul zice ca Simar va plati pentru asta. Prem o cearta pe Surbhi ca a plecat si sunt intr-un oras strain, Surbhi zice ca Simar si-a facut datoria de fiica a familiei Bwardaj, ca a salvat-o si pe ea si nu poate fi nervos pe ea.

Siddanth se trezeste si vede ca Roli e pe jos, el o trezeste si pe ea, Roli spune lui Siddanth ca din cauza acestui incident familia se a reuni, Roli zice ca vor face ca Baba sa zica adevãrul despre Simar, Simar spune lui Vikrant ca acum compania Dadugi Halva va fi recunoscuta international, Simar zice ca Prem nu stie tot adevarul, Siddanth cu Roli fac planul lor ei incep sa se certe, ei merg jos familia se uita la ei cum se cearta, Siddanth spune ca el nu e de vina ci ele doua Simar cu Roli i-au facut rau babei, Siddanth spune cum au fost Baba si Karthik primiti in casa lor ca oaspeți, Siddanth zice sa elibereze familia ca el ii ajuta sa plece din tara.

Destine ratacite episodul 510 din 2 februarie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 510 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 2 februarie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

Varianta 2.

error: Content is protected !!