Dragoste si ura Episodul 698 din 2 iulie 2020

Mukta primeste pozele cand Aakash l-a batut pe Vishnu, Aakash cu Meethi vin la ea Mukta intreba de ce a mintit, Tappu zice ca a crezut ca se vor impaca dar acum se bat si in afara casei. Yuvan l-a dus pe Vishnu intr-un loc si zice ca Mukta e la mana lui. Vishnu e plin de sange Meethi zice familiei cum Vishnu era la bordel cu o femeie si de aia l-a batut Aakash. Nani zice ca familia lui Damini mereu spune adevarul, Mukta vrea sa mearga la bordel dupa Vishnu, Mukta cu restul ajung la bordel si intreaba de Vishnu insa toti raspund ca nu stie cine este si ca nu-l cunoaste Aakash nu este crezut de Mukta si acum ea considera ca a inceput sa o minta.

Akash zice lui Mukta ca de ce l-ar trata prost pe Vishnu, Mukta zice ca nu are incredere in Meethi, Yuvan suna pe Mukta si se face ca nu stie dar Vishnu e langa el, Mukta zice ca cei din afara ii sunt alaturi nu cei din familie, Mukta zice ca face plangere la politie pentru Aakash, Mukta are ura pe Aakash, ea ajunge acasa Tappu plange cand o vede, Mukta nu vrea sa manance, Meethi zice lui Aakash ca oare cine a facut pozele lui si l-a trimis acasa. Kajri zice ca Vishnu a vrut s-o salveze, Yuvan vine la Mukta la Damini acasa, Damini ii da binecuvantare. Yuvan zice Muktei ca el are relatii.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 698 Online

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 698 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 2 iulie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!