Destine ratacite episodul 945 din 13 Aprilie 2022

Vikram zice e doar vina mea pentru starea lui Anjali, Simar zice nu este asa, Pari confirma ca Vikram a vrut farsa asta. Anjali iar are o criza ea arunca cu toate Vikram zice lui Anjali te duc eu acasa Anjali vorbeste ca un copil mic, ea zice lui Vikram daca promite el zice da, te duc dar daca faci ce spun eu, Anjali promite, el o face sa se puna in pat, Anjali il prinde de mana el spune ca nu o va parasi, toti pleaca afara, Simar zice lui Vikram pe hol ca nu trebuia sa o minta Vikram zice cine a zis ca mint, Simar zice ai luat-o pe Tanvi, Vikram zice da dar inimile noastre sunt legate nu ati vazut ca ma asculta, si spune sa il lase Simar zice cum o vei face pe Anjali parte din viata ta matusa zice nu e corect fata de Tanvi. Vikram zice nu pot sta cu povara asta legata de Anjali, Vikram cere voie lui Tanvi sa stea cu Anjali, ea zice faci cum doresti, Vikram ii multumeste, el spune lui Simar ca nu o mai lasa pe Anjali sa fie ranita iar, mai tarziu matusa cu unchiul si tatal lui Vikram vin acasa, dupa ei vine Vikram cu Anjali cu Tanvi, matusa zice trebuie sa fac ritualul lui Tanvi.

Apoi Anjali se baga in vopseaua lui Tanvi matusa urla la Anjali, ea face ca un copil Vikram zice matusii sa inteleaga, pe urma Tanvi intra in casa calcand pe vopsea, ritualul e gata Vikram o duce pe Anjali in camera matusa pe Tanvi, Simar e suparata, ea zice am facut un mare pacat ca viata fetei ei e distrusa, Mata gi zice a fost un accident ca Anjali va fi bine. Simar zice nu va suporta cand va afla adevarul, Simar zice apoi iarta-ma Prem nu am putut avea grija de fata noastra, Sanjana o sustine pe Simar, ea zice daca tata era aici nu te lasa sa fii asa ca stie cate sacrificii ai facut, Vikram e cu Anjali matusa vine si zice e noaptea nuntii nu ar trebui sa fii cu Tanvi? El zice ba da, vrea sa plece dar Anjali nu-l lasa.

Destine ratacite episodul 945 din 13 aprilie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 945 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 13 aprilie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!