Dragoste si ura Episodul 697 din 30 Iunie 2020

Vishnu a ajuns la locul indicat in scrisoare Aakash a mers la politie pentru a afla pe Kajri. Acestia cer poza ei Meethi tot intreaba lumea in locul rau famat. Aakash suna pe Maya apoi si afla ca Meethi s-a dus cu poza lui Kajri in locul ala, un om i-a zis lui Meethi ca stie unde e fata. Meethi merge dupa el, Vishnu da de un om care il duce la locul unde se intalneste cu Yuvan. Yuvan se bucura ca Vishnu cade in plasa lui.

Meethi este inchisa intr-o camera Vishnu e dus si el intr-un loc el e dus la Kajri, insa ei nu se cunosc. Kajri vede poza din portofel ea zice de Meethi si Aakash. Dar apoi se gandeste ca oare ce va zice familia. Ea zice lui Vishnu sa plece ca locul acela nu e de el. Maharani afla ca o ruda de a lui Kajri o cauta si care e inchisa acum Aakash afla de la fetita unde e Meethi el ajunge la Meethi ei se imbratiseaza, Meethi se intalneste cu Akash in baie iar acesta o critica ca ar fi putut fi descoperita.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 697 Online

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 697 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 30 iunie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!