Destine ratacite episodul 641 din 13 Iunie 2021

Simar toarna acel lichid in vasul cu Mata gi dar ea nu iese apoi ea pune in altul, dar tot nimic, Simar zice asa facea Mohini, apoi spune n-am incantatiile ei, Simar zice apoi voi lupta cu Mohini e momentul sa o infrunt fata in fata, Mohini cu Sunanda sunt la inchisoare acolo e o icoana cu zeita, Mohini zice veti plati, Simar apare la ele şi zice jocul vostru e gata, ca ati vrut sa va sporiți puterile prin sacrificarea fiicei mele Sanjana, familia se roaga pentru Simar sa poata lupta, Simar zice vei vedea puterea zeitei, Sunanda cade jos Mohini simte si ea slabiciune, Simar zice voi face si eu o slujba cum ai fãcut tu, Simar a dus preotul la inchisoare, slujba incepe la inchisoare si acasa la Bharadwaj. Sunanda zice accepta ce zice Simar, Mohini altfel va fi rau, Sunanda se simte rau ea zice fa ceva Mohini.

Preotii continua slujba, Simar spune accepta ce zic eu altfel mama ta va plati cu viata, Mohini accepta, ea zice lui Simar ca va elibera familia, doar sa opreasca slujba, Simar da sticluța lui Mohini cu potiunea apoi Mohini zice dezleaga-ma sa fac vraja, politistul le dezleaga, Mohini apoi pune lichid in vas si face vraja, becurile se sting Mata gi apare, aceasta se trezeste si zice stiam ca te vei intoarce Simar, politia zice unde e Mohini? Sunanda rade, ea zice ai vrut sa ma omori? Ca te-ai jucat cu noi, Amar afla de la Simar ca Mata gi e teafara, el spune familiei tot si ca Mohini a evadat. Mohini apare in casa, si striga m-ati tradat, sa vedeti ce va fac.

Destine ratacite episodul 641 din 13 iunie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 641 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 13 iunie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!