Destine ratacite episodul 159 din 17 februarie 2020

Kushi i-a Dvd-ul e la Simar si spune ca ea l-a comnadat, Roli se intoarce acaa, toti se bucura numai Karuna nu, Mata gi cu Sujata se bucura tare, Manoranjan zice ca a venit la fix Roli anunta ca examenele s-au amanat pentru octombrie fiindca s-au dezvaluit subiectele si ca a scris in ziarul unde a citit Kushi de examene ca se vor sustine. Roli vede Dvd-ul si intreaba ce e cu el, iar Kushi zice ca sunt modele pentru costumul lui Sankalp si totusi vrea sa vada ce este pe el asa ca insista si Mata gi este de acord. Cu totii merg sa vada Dvd-ul, Manoranjan vine si Khushi schimba Dvd-ul iar pe acesta se vede doar un imn religios. Roli vede apoi ca Dvd-ul e de la ei din casa de fapt, si isi da seama ca nu este in regula, ea il pune in dulapul ei, apoi zice ca trebuie sa fie atenta la Roli, care il vede pe Siddhart si amandoi sunt fericiti, Siddhart ii spune ca i-a fost dor de ea. Insa Roli e rusinoasa fata de Siddhart. Apoi Roli merge la Simar pe terasa, Simar sta pe ganduri, Roli ii zice ca a simtit ca ceva nu e bine de asta a venit si ca a mintit de examene si ca le v-a da in octombrie. Roli intreaba ce s-a intamplat in casa, iar Simar zice ca e ceva ciudat la nunta asta iar doua zi toata lumea e ocupata cu nunta.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 159 din 17 februarie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs.Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 159 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 17 februarie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!