Dragoste si ura Episodul 619 din 14 februarie 2020

Mukta scrie o scrisoare lui Meethi unde zice ca trebuie sa dezvaluie adevarul, ea ii aduce scrisoarea dar Meethi merge la baie asa ca o pune pe pat dar Nani aude si ia scrisoarea. Nani afla ca Mukta il iubeste pe Vishnu. Nani zice ca Vishnu nu e de Mukta ca e sarantoc, si atunci cand Meethi vine ea ascunde scrisoarea si-i da un cadou spunand ca este de la Mukta. Aakash vine Meethi sa isi i-a la revedere. El zice ca merge acasa, apoi ii da lantisorul nuptial inapoi lui Meethi care merge dupa Aakash la autobuz, ea ii zice Muktei ca si-a dat seama ca il iubeste. Meethi il cauta printre autobuze dar autobuzul pleaca pana afla ea care e. Insa Aakash apare din spate, ea merge la el. Ei se imbratiseaza si ea ii zice ca il iubeste si nu poate trai fara el, iar el ii spune ca nu se vor desparti. Meethi zice lui Aakash sa nu vina cu ea acasa ca nimeni nu are incredere in el si decide sa spuna de minciuna cu nunta cu Vishnu.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile care incep sa aiba scene si decizii diferite.

Dragoste si ura Episodul 619 HD

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 619 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 14 februarie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!