Dragoste si ura Episodul 614 din 6 februarie 2020

Akash vede invitatiia de nunta a lui Meethi, si o intreaba daca nu Meethi a ales-o iar ea nu raspunde insa Tappu recunoaste ca ea a ales-o. Rathore o intreaba de ce minte iar Aakash ii spune lui Surbhi ca el vrea sa gateasca pentru Meethi. Rathore merge la Mukta si o vede plangand, cel mai probabil pentru Vishnu. Aakash ii spune lui Meethi ca nu ea a ales invitatiile. Kana vorbeste cu Surbhi spunandu-i daca vrea s-o accepte sa-l faca pe Aakash sa plece acasa. A doua zi Rathore cu Meethi merg la templu sa duca invitatia. Preotul vrea sa puna mana pe Aakash crezand ca el e mirele dar Damini il opreste spunand ca Vishnu e mirele. Invitatia este luata de vant, iar preotul spune ca nu este bine, Rathore prinde invitatia, iar el spune ca Zeul tine cu el caci Meethi cu Vishnu nu sunt meniti sa fie împreuna.

Uttaran este telenovela care cu fiecare episod ne prezinta o poveste bazata pe realitate, doua fete de aceasi varsta provenite din familii cu situatii diferite devin cele mai bune prietene insa cand invidia si abuzul de putere apare totul se schimba radical, Ichcha care nu voia decat sa fie apreciata de familia la care lucra drept menajera, Tapasya isi schimba cu timpul comportamentul fata de aceasta iar cu trecerea timpului acestea ajung sa devina cele mai mare rivale.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile care incep sa aiba scene si decizii diferite.

Dragoste si ura Episodul 614 HD

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 614 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 6 februarie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!