Destine ratacite episodul 672 din 14 Iulie 2021

Mata gi da cu apa sfintita si Prem isi revine la normal, Indravati e mirata sa vada pe femeia cu semn. Ea zice tu ce cauti aici? Apoi dispare, femeia cu semn zice lui Simar ca isi aminteste ceva de vrajitorie apoi luminile se sting, Indravati apare pe scari ea zice asa cum binele renaste la fel si raul, apoi rade malefic si femeia cu semn rade, Indravati zice femeia asta m-a facut vrajitoare acum 100 de ani, cele doua isi dau mana apoi totul se intuneca si revine lumina si femeia cu semn se transorma in vrajitoarea batrana de acum 100 de ani, Indravati zice esti naiva Simar ca ai provocat o vrajitoare puternica ca mine, ca pe mine nu ma poti omora, Indravati zice ca odata cu venirea ei puterea ei e dubla si ea e nemuritoare, Indravati zice cum Prem a fost prins ieri de ea cu snurul acela, ea zice de Amar apoi Simar zice unde e Amar, Indravati zice ca el a uitat ca sunt Indravati.

Ieri Indravati l-a vrajit pe Amar si a zis sa o duca la femeia cu semnul, Indravati a ajuns la ea, Indravati a intrat peste femeia aia iar ea a zis te-am asteptat mult Indravati ca sunt invatatorul tau. si s-a transformat atunci, Indravati zice acum familia stie tot, Indravati face un vas cu vraja ei ea zice ca o baga pe Simar in vas si zice salvati-o pe Simar daca puteti, Mata gi zice du-te la templu Simar ca fara tine familia nu mai exista Simar fuge spre templu Indravati face vraja si nu o lasa sa intre in templu pe Simar, apoi Indravati face un zid invizibil Simar se loveste vrajitoarea batrana zice orice faci nu te lasam la templu ca te poti ascunde oriunde, Prem o i-a pe Simar sa o duca afara dar Indravati ii indeparteaza, Indravati zice nu ín afara casei ci inauntru te ascunzi.

Destine ratacite episodul 672 din 14 iulie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 672 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 14 iulie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1 – din cauza unei probleme tehnice episodul nu a putut fi preluat.

error: Content is protected !!