Dragoste si ura Episodul 786 din 3 Decembrie 2020

Meethi este la templu, ea se roaga iar sarpele apare, vrajitoarea face vraja ei, Rani se simte rau si o striga pe mama ei, Meethi da lapte sarpelui Akash suna pe Meethi dar nu da de ea sarpele bea lapte de la Meethi doctorul zice lui Akash ca ii pare rau apoi la templu un batran zice de jarul cu foc ce se face pentru juramant el zice ca cine trece prin jar zeul ii indeplineste dorintele Meethi merge pe jarul încins vrajitoarea nu are putere, i-a foc de la lumanare Meethi ajunge la sfarsit Rani isi revine doctorul zice ca este miracol Meethi afla de la Anni ca Rani e bine Meethi ajunge la spital cu Chameli, aceasta zice ca Meethi a mers pe jar lui Akash, Chameli zice ca viata lui Rani a fost salvata de Meethi, Akash zice lui Meethi sa mearga la Rani apoi pleaca dupa medicamente, Meethi o vede pe Rani si zice ca s-a rugat la templu pentru ea Chameli se roaga la templul din spital ea zice ca are multe pacate. Maya zice ca zeul nu o iarta atatea pacate are, Akash zice ca ea nici nu stie cum a fost fata in astea doua zile, Chameli zice ca vrea sa o vada pe Rani, Akash zice ca o lasa Rani nu vrea sa o vada.

Chameli aude cum zice de ea ca e rea Meethi iese dupã Chameli si o duce la Rani, Meethi zice lui Rani ca toti gresim si ca trebuie sa iertam, Meethi spune cine a crescut-o pana acum? Meethi zice ca acum e prietena cu Chameli. Chameli ii cere iertare lui Rani, Khanna afla ca Guruma a murit arsa, Khanna ajunge la spital la Akash el ii spune de Guruma ca a murit, Khanna zice ca familia lui poate suferi Akash aproape il loveste dar asistentul zice de injectia lui Rani, Chameli aude tot ea merge dupa Khanna si zice sa nu faca nimic familiei Khanna o prinde pe Chameli de brat cu forta, Akash ajunge la Rani Meethi vede ca e ingrijorat.

Akash zice de Khanna ca l-a amenintat cu familia Meethi zice ca trebuie sa faca ceva Meethi zice unde e Nandini, Meethi zice s-o aduca ca poate ii face ceva Khanna, Nandini zice sa stea departe de Akash si familia lui, Khanna o prinde de cap ea il scuipa el da sa o loveasca dar Akash il prinde apoi Akash il bate pe Khanna, Khanna cade jos Akash crede ca e gata el da sa plece dar Khanna scoate pistolul Nandini ii zice lui Akash apoi merge si il loveste cu un bolovan pe Khanna in cap.

Dragoste si ura Episodul 786 Online

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 786 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 3 decembrie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!