Dragoste si ura Episodul 681 din 2 Iunie 2020

Sankrant ii zice lui Aakash ca el stie ca face totul pentru Meethi, dar Sankrant e foarte nervos si zice lui Thakur ca Meethi este acum o criminala. Rathore se gandeste la Ambika, Chaubey zice lui Rathor ca doar Ekadesh cu Meethi aveau ceva cu Ambika. Maya zice lui Aakash ca totul va fi bine si sa fie alaturi de Meethi, Vishnu vede ca la contorul de pe santier e un scurtcircuit, el opreste un muncitor din lucru insa un inginer ii spune sa-si continue lucrul. Damini nu e lasata s-o vada pe Meethi ei o vad cand e dusa de politie. Mukta zice lui Rathor ca stie la fel ca el ca nu Meethi a facut crima asta ca ea nu poate face asa ceva. Akash ii zice lui Meethi sa nu renunte ca oricine incearca mereu reuseste la fel cum zicea Thakur.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 681 Online

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 681 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 2 iunie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!