Puterea Dragostei 3 iunie 2020 Ep 318

Contrele facute de catre Livian si Ramona au dus-o pe Bianca la capatul rabdarii iar acestia au fost incurajati pe ocolite sa formeze un cuplu, daca saptamana trecuta se duelau cumplit astazi Ella si Andreea isi impartasesc secretele, aceasta din urma ii spune ca Jador este inca tanar si ca el cauta mai multe gagici si ca abia de acum el isi traieste viata iar Ella spune ca daca ar fi ca el i s-ar dedica complet inclusiv ar fi de acord sa aiba si un copil cu acesta. Bianca spune ca Livian era constient ca ea o sa-l vada impreuna cu Ramona si ca intentionat a facut asta pentru a o indeparta si mai mult, discutia din culise intre Livian si Philip despre ciocnirile dintre Ella si Pirui au aprins spiritele. Ligi ii cere lui Pirui sa fie asumata aceasta din urma spune ca este apropiata unei fete din casa fiind si cea care i-a scos vorbe ca ar fi stat cu Jador, prietenia lor este testata pentru o repetata etapa iar lucrurile dintre acestia par sa duca in directia de a deveni doar simplii necunoscuti.

Sezonul 2 din Puterea Dragostei sau dupa formatul „Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei 3 iunie 2020 HD

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune? Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 16:00, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea. Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei Sezonul 2 episodul 318 difuzata astazi 3 iunie 2020, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Partea 1 de la ora 11.


Partea 2 de la ora 17.

error: Content is protected !!