Dragoste si ura Episodul 661 din 28 Aprilie 2020

Ambika a facut rost de un sarpe ea l-a pus in cosul lui Meethi unde e si sarpele fals a lui Aakash. Ei merg la un clarvazator el zice lui Meethi sa stea langa sotul ei apoi ei ajung la hotel Mukta e salvata de seful ei Yuvraj insa el a pus oamenii s-o hartuiasca pe Mukta, Ambika asteapta ca Meethi sa fie muscata de sarpe, Mukta intreaba pe Yuvan de unde stie unde sta ea. El zice ca de pe cererea de angajare. Ambika cere cheia de la camera lui Aakash, ea cauta sarpele dar nu-l vede ea zice lui Meethi si Aakash ca a venit sa aduca harta Meethi zice lui Aakash ca nu e ciudat ca Ambika era acolo la ei in camera. Apoi Meethi cu Akash se baga in pat Mukta ajunge acasa la Vishnu, el doarme ea il trezeste si ii zice ce a patit cand venea acasa Ambika e stresata de sarpe ca nu stie unde e.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 661 Online

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 661 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 28 aprilie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!