Destine ratacite episodul 230 din 28 aprilie 2020

Simar zice lui Kushi ca destul ce a facut, mai ales ca le-a luat tot dar nu si vietile, Simar zice ca nu a uitat de conditiile ei. Kushi zice ca ei cred ca pot concura cu Kushi Sweets ea zice ca vrea sa vada ce pot face ei, familia a alungat-o de acolo. Veeru o suna pe Roli sa o vada, Kushi a auzit numele omului cu care colaboreaza Simar, Roli se face ca vorbeste cu Rahul si isi da intalnire la o cafenea, Veeru aude ce vorbeste ea. Siddhart e promovat la serviciu si va primi salariu mai mare el vrea sa sune pe Roli dar renunta acasa el afla de la Manoranjan ca Roli e in oras. Siddhart se uita la poza ei si zice unde e ca atunci cand vrea sa stea cu ea, ea nu e.

Siddhart arunca prajitura ce i-a adus-o lui Roli iar ea este in oras cu Rahul, Veeru apare acolo Roli ii i-a mana lui Rahul sa-l faca gelos, Kushi ajunge la Dayanth omul cu care lucreaza Simar el ii zice ca ea face dulciuri proaste si ca dulciurile alea erau facute de Simar de aia erau stricate. Kushi minte omul ea zice ca atunci cand au comenzi mari prajiturile ies rancede omul zice lui Kushi sa faca si ea comanda ce o are Simar si ca cine face prajiturile mai bine va primi contractul. Kushi zice ca ea va lua contractul ea e sigura Kushi vede din masina pe Veeru cum se uita la Roli.

Destine ratacite episodul 230 din 28 aprilie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 230 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 28 aprilie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!