Dragoste si ura Episodul 656 din 20 Aprilie 2020

Akash o invita pe Meethi la dans dar ea refuza si ii spune sa o ia pe Amboka, totusi Akash insista si o ia la dans, Mukta merge la servici, dar inainte vorbeste cu Methi, Akash in aduce un cadru si inceaca sa faca exercitii de mers cu ea, dar din pacate Meethi nu reuseste si este dezamagita, Maya ii ia bratari false lui Ambika dar tatal ei se prinde. Maya hotărăște sa fure din bratarile lui Meethi. Rathore afla noi informatii despre comisar mai târziu ii face o vizită lui Akash la birou.”Sefu” ii face cadou lui Mukta un leptop , Mukta se simte urmarita. Akash are o surpriza pentru Meethi iae ea se ridica pentru scurt timp din scaunul cu rotile.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile care incep sa aiba scene si decizii diferite.

Dragoste si ura Episodul 656 Online

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 656 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 20 aprilie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!