Destine ratacite episodul 222 din 20 aprilie 2020

Roli nu vrea sa bea alcool, aa aruncã bautura la flori si isi pune apa minerala, Veeru crede ca ea chiar bea apoi Roli se face ca e ametita aa vrea sa mearga apoi acasa Veeru zice sa mai stea. Roli zice ca el e sarantoc si ca tot e a lui Kushi, ea adauga si ca el e sclavul lui Kushi, Roli zice ca ei ii plac oamenii bogati si influenti asa ca pleaca cu taxiul. Veeru zice ca el va fi bogat ca ii promite lui Roli asta ajunsa acasa aceasta ii zice matusii ce i-a zis lui Veeru si cum el a luat-o de mana.

Ea zice ca si teama ei creste odata ce planul lor inainteaza. Manoranjan zice ca egoul e important pentru un barbat a doua zi e sarbãtoare femeile fac un Rangoli. Barbatii decoreaza partea lor de casa, Kushi vine si vede asa ca suna si ea pe cineva pentru decorarea casei. Ea zice ca vrea sa sarbatoreasca Diwali in stil mare, Kushi striga la Simar sa curete altarul dar familiei nu-i place.

Destine ratacite episodul 222 din 20 aprilie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 222 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 20 aprilie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!