Dragoste si ura Episodul 653 din 14 Aprilie 2020

Akash o duce pe Meethi la un control unde afla ca sunt sanse mici sa isi revina (dar nu imposibil)
Vishnu este ingrijorat cu ce va paătii cheltuielile, intre timp Mukta vine de la shoping plina de cadouri lucru care il intristeaza un pic pe Vishnu dar nu ii spune nimic. Mukta observa caietul cu socoteli si isi da seama ca nu prea au bani. Sankrant și Akash au o surpriza pentru sotiile lor (accesorii de par), Ambika nu este multumita de cadoul ei dar nu spune nimic. Mai tarziu realizeaza ca nu mai are apa in camera si se duce sa isi ia, in drum spre bucatarie trece pe langa camera lui Meethi și Akash si ii observa cat de tandri sunt. Akash are ceva de lucru pe laptop si o lasa putin singura pe Meethi, Ambika profita de ocazie si merge sa vorbeasca cu Akash ducandu-i o ceasca de ceai cald.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile care incep sa aiba scene si decizii diferite.

Dragoste si ura Episodul 653 Online

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 653 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 14 aprilie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!