Dragoste si ura Episodul 651 din 10 Aprilie 2020

Akash ii zice lui Meethi ca fara ea el e nimic si ca el a facut multe sa fie cu ea, Ambika e imbracata ca mireasa, tatal ei o vede. A doua zi Maya vine cu Sankrant la inspector pentru a o lua pe Ambika, el ii zice ca fata lui il placea pe Akash, Ambika accepta pe Sankrant cu cererea lui in casatorie, Aakash zice lui Maya ca vrea s-o aduca pe Meethi acolo dar sa nu-i faca rau altfel vor sta altundeva. Damini e inapoi acasa cu Rathore si Kana si copilul lui. Mukta o suna pe Meethi si zice ca e fericita pentru ea si Akash. Maya zice ca o accepta pe Meethi doar sa nu plece Akash. Ekadesh zice lui Damini ca nu mai face rau lui Meethi ca sa nu se mute in alta parte fiul ei, maine Meethi se casatoreste iar.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile care incep sa aiba scene si decizii diferite.

Dragoste si ura Episodul 651 Online

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 651 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 10 aprilie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!