Destine ratacite episodul 212 din 10 aprilie 2020

Simar zice lui Prem ca zeul il va apara pe copilul lor cum a facut-o si pana acum. Simar cu Prem ajung la spital la familie, Simar zice familiei ca fata e la Kushi, ca i-a acceptat conditiile, Sujata intreaba de ce a facut asta? Veeru cu Kushi petrec cu sampanie, fetita lui Simar plange Kushi zice ca o lasa sa planga, a doua zi Mata gi isi revine. Pari ii cere iertare lui Mata gi fiindca ea a fost de vina, Billo a vrut sa-si puna Vermilion, Veeru zice ce face ca pentru cine isi pune, pentru Sankalp cu care casatoria a fost falsa? Veeru ii aduce un colier imens lui Kushi, Mata gi e adusa de familie inapoi la casa lor, Mata gi zice de ce au venit iar acolo? Veeru iese pe usa. Kushi iese si ea cu fetita ea o cheama pe Parvatya, servitoarea ei, Kushi cu femeia asta se poarta rau cu fetita. Apoi Mata gi zice lui Simar ca a acceptat conditia lui Kushi dar ca ea nu, Mata gi zice sa dea fetita inapoi.

Ea o intreba de ce i-a dat fetita iar raspunsul este ca nu poate sta in casa asta, Kushi zice apoi ca fata e acum pe numele ei si ca Simar a semnat actele. Kushi zice ca pot pleca daca vor dar fetita nu pleaca ca e a ei acum. Sujata intreaba pe Simar daca e adevarat, Simar nu zice nimic. Mata gi o critica pe Kushi fiindca ca a despartit o fata de mama ei. Prem zice lui Mata gi ca ar fi bine sa stea acolo pentru ca ar fi aproape de fetita lor caci, cine stie ce i-ar face Kushi fetitei lor daca nu sunt ei acolo, Mata gi accepta sa ramana in casa pentru stranepoata ei. Familia intra in casa Kushi le zice sa stea cand vor sa mearga sus.

Destine ratacite episodul 212 din 10 aprilie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 212 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 10 aprilie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!