Destine ratacite episodul 964 din 2 Mai 2022

Preotul zice ca slujba este gata insa Simar plange suparata fiind de situatia asta, ea o i-a pe Sanjana la o parte si zice de ce faci asta? iar ea raspunde fac ce trebuie ca nu pot spune dar curand veti afla in cateva zile totul va reveni la normal. Sameer vede pe Sanjana cu Simar, Sameer zice lui Sanjana ce facea cu Simar ca de ce i-a zis ca totul va fi bine Sameer zice vei fi pedepsita si-i spune iar pedeapsa la ureche, una din vecinele lui Mata gi zice cine e adevarata sotie, Anjali zice eu sunt cea adevarata, Sanjana rupe lantisorul nuptial de la Anjali de la gat, aceasta o impinge pe Sanjana si ea la fel, ele se bat. Aarav cu PYUSH le despart, oamenii vorbesc doua surori acelasi barbat? Mata gi striga destul pentru oaspeti macar incetati. Simar e suparata, Sanjana zice lui Mata gi sa nu se bage ea sare iar la Anjali, Simar o plesneste pe aceasta care apoi pleaca Simar se pune jos si plange, apoi Simar lesina, Aarav cheama doctorul, PYUSH o tine pe Simar, noaptea Roshni merge dupa apa, ea vede iar umbra, Roshni iese afara si vede pe Ananya, ea zice stiu ca te vezi cu cineva, Ananya zice stii ce spui, apoi Ananya merge in camera Aarav zice de ce v-ati certat, Ananya zice Roshni a innebunit.

Roshni zice lui PYUSH ca a vazut pe Ananya, de ce sa faca ea asta Roshni zice trebuie sa avem grija sa adunam dovezi, PYUSH zice ca Simar este bine, este la spital unde va mai sta o zi ca Mata gi e cu ea, a doua zi Sanjana cauta ceva, Sameer vine la ea acesta zice ca Anjali i-a furat lantisorul nuptial ca este la ea, Sameer zice sa cheme politia. Sanjana suna la politie fiindca nu are ce face, Anjali e pe canapea ea zice lui Raju sa deschida usa, Anjali deschide ea usa, politia este la usa, ei spun ca au o plangere de la Sanjana Bharadwaj ea spune da ca Anjali mi-a furat lantisorul nuptial, Anjali zice e nebuna, e o neintelegere, Sanjana zice sa caute prin camera ei, Anjali zice veniti atunci.

Destine ratacite episodul 964 din 2 mai 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 964 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 2 mai 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!