Destine ratacite episodul 810 din 29 Noiembrie 2021

Prem vine la PYUSH afara, el zice paznicului sa plece si afla de Mata gi ca a cazut pe scari, Prem pleaca, Pyush afla adresa lui Prem el spune de o ambulanta, Simar zice Anjali lui Roshni, Simar zice iarta-ma Roshni zice ura lui Anjali nu e justificata, Pyush apare la casa Bharadwaj el zice asa familie mare am? el intra in casa si zice matusa lui Pari, Kushi zice cine esti, el spune ca este de la birou de la Prem, Pyush o prinde pe Mata gi, el o incalta si i-a binecuvantarea ei. Mata gi il binecuvinteaza, Mata gi zice purtarea ta imi aminteste de Simar ca semeni cu Prem, acesta zice in gand sunt stranepotul tau, si o duce pe Mata gi, Kushi se bucura ca bunica a plecat din casa, Anjali se vede cu Arjun, Roshni vede pe Anjali, Roshni suna pe Simar, Mata gi e la spital, el il i-a de mana pe PYUSH, ea zice o cunosti pe Simar, ca este nora familiei ca este la fel ca tine, Pyush zice sunt ca stranepotul dvs, Mata gi zice nu l-am vazut cum trebuie, ea spune ca vrea ca Simar sa se intoarca, acesta zice ca o va aduce pe Simar, Anjali zice lui Shanaya ca viata ei nu e cum trebuie.

Simar apare acolo, Anjali zice ce faci aici? ea e la facultate, Simar iubirea din inima mea nu a disparut, Anjali o aplauda, Anjali zice tuturor ea e mama mea, ca la 6 ani m-a lasat, acum vine sa-si arate dragostea, Anjali zice am avut nevoie de tine ca si-a lasat fiica pentru fiul ei, Simar zice de ce faci public, ca e familia noastra, Anjali zice nu esti mama mea si arunca apa pe Simar, Roshni zice lui Simar sa plece, Roshni zice lui Anjali eu as vrea sa am asa mama, pe urma Simar cu Roshni pleaca impreuna cu Simar, ea suna pe Pyush dar el nu raspunde, Pyush suna iar el zice ca este la spital. Anjali zice lui Kushi de Simar, Kushi zice ca i va afla o slujba lui Anjali in Mumbai, Kushi suna pe un barbat din Mumbai.

Destine ratacite episodul 810 din 29 noiembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 810 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 29 noiembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!