Destine ratacite episodul 765 din 15 Octombrie 2021

Simar zice lui Chandramani ca nu o lasa afara pana nu o aduce pe Sanjana inapoi, Chandramani zice daca nu ma lasi nu am puteri si nu pot aduce pe Sanjana inapoi, Simar zice daca ne inseli? Chandramani jura pe luna, ea merge pe terasa si se incarca cu puteri de la luna, toata familia este cu ea acolo, Simar zice apoi unde e Sanju? Chandramani zice nu o auzi? Sanjana se aude de jos, jos familia cu Simar vad un joc cu sarpele, Sanju e acolo cu femeia cu voal, Chandramani zice ca Simar trebuie sa joace acel joc daca o vrea pe Sanjana, jocul se numeste sarpele si scara sau asa ceva, Chandramani zice ca Simar trebuie sa mearga pe tabla dupa numarul zarului, ca daca va nimeri langa sarpe el o va musca si ea va pierde un membru al familiei si se vor transforma in statui, ca daca ajunge la Sanjana vor reveni la loc daca nu vor ramane statui pe veci, Mata gi zice lui Simar ca trebuie sa accepte ce zice ea si Rajendra si Prem spun asta, Prerna e prima membra din familie care participa Simar arunca zarul, dar da numar unde e sarpele, Prerna se face Piatra lunii. Simar e muscatã de sarpe, apoi Prem merge ea da cu zarul numarul 6, Chandramani face vraja cu capul, Prem se face Piatra si el, Simar este muscata iar, apoi Mata gi merge la joc, Simar iar da numar unde e sarpele.

Mata gi se face piatra, trei pietre sunt pe jos, Simar merge pe tabla sarpele iar o musca, Sanju zice maam, Siddanth e facut piatra, apoi Sujata, Simar vede ca Chandramani se foloseste de puteri sa miste zarul, pe urma Chandramani aduce mai mulți serpi, Simar ajunge la ultima mutare, toata familia e pietre, Chandramani zice nu mai ai pe cine miza, doar pe Sanjana, ca daca nu dai 6 toti vor ramane pietre, Simar zice zeitei sa o ajute si da 6, Chandramani e mirata, jocul dispare, familia vine inapoi toti sunt bine Simar o imbratiseaza pe Sanjana.

Destine ratacite episodul 765 din 15 octombrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 765 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 15 octombrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!