Destine ratacite episodul 722 din 2 Septembrie 2021

Simar ajunge in final la templu, ea aproape cade dar o femeie o prinde, acesta este Guru Maa familia tine slujba, Mata gi apare insa ea vorbeste ciudat cu Pari apoi zice ca nu vrea ofranda ci mancare, Uma zice dumneata nu manca-i la ora asta, Mata gi zice mananc cand vreau, Karuna observa ca e ciudata si ca nu a luat ofranda, Guru Maa zice lui Simar ca a simtit ca merge acolo, ea ii da lui Simar o piatra cu un ochi divin si zice lui Simar sa o puna la templu ca atunci cand se va deschide raul va disparea din casa, noaptea Simar vine jos cu piatra toti dorm spune Simar e momentul potrivit, Simar pune piatra la templu si se roaga. Apoi floarea de la zeita cade si piatra se deschid, ea zboara spre camera lui Mata gi piatra se invarte apoi ochiul se deschide o lumina apare apoi piatra se sparge violent, a doua zi Simar zice lui Guru Maa ce a patit, Guru Maa zice nu se poate ca trebuie sa vin la voi acasa preotul zice ca de 25 de ani Guru Maa nu a iesit din templu, Guru Maa cu Simar ies din templu.

Acasa Roli zice ca nici Mata gi nici Simar nu sunt acasa, ca au plecat undeva, Simar apare cu Guru Maa pe usa, Uma, Pari, Roli cu familia merg la ea Simar le zice ca e Guru Maa si Siddanth cu Prem apar, Simar zice ca e pentru familie, Guru Maa zice lui Simar sa aduca un pahar unde sa puna apa sfintita de la templu, Simar pune apa apoi Guru Maa se roaga si sfinteste casa cu apa. Mai apoi ea inchide ochii si incepe sa umble prin casa, Pari zice asa merge cu ochii inchisi parca vede, Guru Maa urca pe scari apoi coboara si se uita spre camera lui Mata gi, ea zice din directia asta se intampla lucruri stranii ea deschide usa lui Mata gi o furtuna incepe, Simar zice ce e cu furtuna asta Guru Maa? Simar tine candela sa arda, Shailu zice ce e cu furtuna asta? Karuna zice e semn de forțe malefice, Guru Maa merge cu paharul la colturi si trei picaturi de sange curg in pahar, ea zice un pericol mare pandeste casa asta, Guru Maa zice lui Siddanth sa aduca o planta de afara.

Destine ratacite episodul 722 din 2 septembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 722 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 2 septembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!