Destine ratacite episodul 714 din 25 August 2021

Amar muta statuia de la Simar din camera iar Uma cu Pari merg acolo cu platoul de rugaciune, Patali zice lui Simar ca e nemuritoare ca atunci cand a distrus acel vas a devenit nemuritoare, Pari vede statuia Patali zice lui Simar ca o va face sclava ei si face incantatiile ei. Totul se cutremura, Simar aproape cade Pari cu Uma merg la statuie Amar da ceva pe jos ele merg la bucatarie, Amar se ascunde, ele vad o pisica si spun ca ea e de vina, in Infern totul se cutremura, Patali zice opreste catastrofa asta Simar daca poti, Simar zice Slava zeitei si zboara apoi baga tridentul in pamant, totul se linisteste Simar zice lui PATALIDEVI mai crezi ca poti stapani totul? Patali face apoi vraja si o arma ii apare in mana, are o minge legata de un lemn si il invarte iar focul incepe, Devika zice ai grija Simar ca daca cazi in acel cerc vei devemi sclava ei. Prem afla lantisorul lui Simar, el zice cum de l-a dat jos? Simar incepe sa invarta tridentul apoi il arunca spre cercul lui PATALIDEVI. Cercul dispare la fel si arma ei, Tridentul merge inapoi la Simar, Patali zice nu se poate Simar zice toata lumea se inchina puterii zeitei, ca zeita este atotprezenta peste tot si ea e aici prin acest trident.

Simar zice ai insultat acest trident acum el iti va lua viata, Simar arunca tridentul dar PATALIDEVI face vraja iar Simar aproape cade iar tridentul dispare, Patali zice acum ce faci ca a disparut tridentul ea zice te fac sclava mea Simar, Devika zice nu cat sunt eu aici, Patali o prinde in lanturi pe Devika, apoi face vraja lui Simar, poza lui Simar cade jos iar Mata gi zice ce semn e asta? Oare ceva rau i se intampla lui Simar? Simar e posedata de Patali iar are ochii galbeni, ea zice scopul meu a fost atins acum esti forta mea Simar.

Destine ratacite episodul 714 din 25 august 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 714 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 25 august 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!