Destine ratacite episodul 516 din 8 februarie 2021

Prem o prinde pe Simar cand era aproape sa cada, el ii spune ca nu o poate accepta pe Surbhi din inima ca pe ea. Prem zice ca inca o iubeste si ca va tanji dupa ea, apoi Prem pleaca, Pari zice lui Surbhi ca ii va da o lectie lui Prem, masina lui Prem e lovita de un camion intentionat, masina ajunge intr-un copac, Prem nu are nimic el iese din ea, Simar scapa vermilionul pe jos si zice ca e semn rau. Ea simte ca Prem are ceva apoi soferul camionului merge spre Prem si-l loveste cu camionul, a doua zi Surbhi serveste mancare familia i-a micul dejun. Siddanth e sunat din Londra si afla ca Prem nu a ajuns, el afla ca Prem nu s-a urcat in avionul spre Londra.

Sujata cu Mata gi se nelinistesc Siddanth zice ca Prem nu a luat avionul, Simar simte ca e ceva, apoi Roli o suna si ii zice, Simar ajunge la Mata gi acolo unde e si politia, acestia spuna ca ori a plecat el undeva ori a avut accident Surbhi se simte rau, ea zice ca de cand a venit ea inapoi Prem nu are noroc. Kushi e sunata intruna de cineva ea respinge apelurile, apoi zice ca merge la templu Simar cu Roli zic ca ceva face ea, ele o urmaresc. Kushi ajunge la casa unui barbat, fetele merg la ea, Kushi e uimita sa le vada, ea zice ca omul acela e cunoscutul ei de la barul unde a fost ea, ca a aflat un indiciu ca ceva accident a fost aseara in acel loc.

Destine ratacite episodul 516 din 8 februarie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 516 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 8 februarie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!