Destine ratacite episodul 348 din 24 august 2020

Ashla zice lui Simar ca Anjali i-ar fi putut face orice nepotului ei, Pari e de acord cu mama ei, Ashla tot o instiga pe Pari, ea zice sa se gandeasca la viitorul copilului, Apoi Uma aduce jos copilul. Toata lumea se bucura sa-l vada, pe urma copilul incepe sa planga Simar il linisteste. Oamenii vad ca copilul e atasat de Simar. cumnata lui Mata gi apare la ceremonia numelui. Shailaja e verisoara cu Dadugi ea crede ca Simar e mama copilului fiindca e cu el, ea da un lantisor de aur mamei copilului dar Ashla apare si zice ca sa dea lui Pari, Pari cere copilul lui Simar apoi incepe slujba Jhanvi e sunata de Shaurya, Roli merge dupa ea si afla ca el o suna, Jhanvi zice sa nu zica fratilor copilul incepe sa planga la Pari, Simar il linisteste, preotul zice lui Mata gi ca Dadugi s-a nascut iar prin copilul acesta, preotul mai apoi zice de numele copilului, Mata gi zice ca sa zica Simar, Pari zice ca nu va pune Simar numele copilului.

Ca nu lasa pe altcineva sa-i dea nume copilului ei, Sujata cu Roli zic cã ce e cu Pari, Mata gi zice ca nu a intrebat-o acum ceva zile de nume. Ashla se baga si zice ca s-a gandit pe urma Pari la nume, Mata gi zice ca Simar s-a gandit la nume dupa ce Pari i-a zis sa aleaga un nume, Manoranjan zice ca Pari a invatat obiceiurile la ei in casa cand mama ei a zis ca ea face toata treaba la ei, Simar zice ca Pari sa zica numele vazand ca incepe disputa. Pari insa nu are idee de nume iar mama ei zice Aarav ca acesta va fi numele lui.

Destine ratacite episodul 348 din 24 august 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 348 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 24 august 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1

error: Content is protected !!