Destine ratacite episodul 622 din 25 Mai 2021

Roli afla de la Siddanth ca Sanjana a fost vanduta, Mata gi cu restul se necajesc pentru ea Mata gi zice zeita trimite o inapoi pe Sanjana, Simar e prinsa de cap de acei oameni, unul i-a fetita si ii da o palma lui Simar. Femeia din padure pandeste, Simar cade jos apoi i-a un lemn si bate pe acei oameni, femeia tot pandeste, un om se ridica iar si ia s-o bata iar pe Simar dar Prem apare, cineva face poze lui Prem cand se bate cu acei oameni. Unul din ei il loveste pe Prem cu un lemn, Prem se ridica si-l bate, el ii bate pe amandoi apoi pune arma acelui om la gatul lui apoi celalalt se ridica sa mearga spre Prem, Simar striga politia apare si-i duce pe acei oameni, Prem strica lucrurile pentru slujba de pe jos, apoi Rajendra apare cu Amar, Prem zice imj pare rau Sanju, apoi el zice imi pare rau Simar. El zice egoul meu a distrus tot ca poate zeita a vrut sa ne apropie prin fetita, el zice te iubesc Simar, Sanjana zice iarta-l pe tata Simar zice nu pot desparti copii de tatal lor.

Mata gi se roaga apoi primeste binecuvantarea zeitei, femeia aceea ii urmareste pe toti pana la masina, Prem vede masina deschisa el zice cum se poate, Simar zice e semn de la zeita, valul cade pe Simar mai apoi acasa Mata gi o imbratiseaza pe Sanjana, Anjali vine la ea zice imi pare rau Sanju, esti bine? Sanju zice da, Mata gi zice lui Amar ca parca zeita l-a trimis, ca desi nu e ruda cu ei i-a ajutat Mata gi ii da binecuvantarea, Rajendra zice sa ai viata lunga.

Destine ratacite episodul 622 din 25 mai 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 622 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 25 mai 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

Varianta 2.

error: Content is protected !!