Destine ratacite episodul 269 din 6 iunie 2020

Siddant merge la Prem si-i zice sa il inteleaga ca e fratele lui, Prem zice lui Simar intreaba de ce nu i-a zis dar ea zice ca nu a vrut sa il supere, Simar ii zice lui Prem ca trebuie s-o caute pe Roli, Simar zice ca sigur Roli e undeva si o va aduce inapoi, a doua zi lui Roli asistenta ii prinde parul, ea isi aminteste ceva dar vag, Roli ii zice ca ii mai facea cineva codite ca ea. Roli zice ca Veeru nu e sotul ei ca ar fi simtit ceva Siddhart se uita la tabloul lor si se gandeste la Roli. Naina vine si zice ca ea nu ar fi vrut ca adevarul sa se afle asa Siddhart zice ca Roli e vie si familia o iubeste el zice ca Roli e totul pentru el Prem il aduce pe Siddhart la masa, Siddhart ii pune mancare si lui Roli, el zice ca locul ei e acolo si ca ei nu au uitat-o.

Mata gi zice ca, cu gesturile astea nu poate indrepta faptul ca a inselat-o pe Roli, Siddhart zice ca Roli traieste si se va intoarce cu siguranta. Apoi el merge în camera lui, Simar merge la el si zice ca nu a fost vina lui de ce s-a intamplat ci asa au fost circumstantele ea ii zice sa manance, Simar trece pe langa camera lui Naina si ea zice ca Roli a murit Simar zice sa nu gandeasca asta ca ea e vie. Pe urma Kushi merge la Naina si zice ca ii e mila de Simar, Naina zice ca poate Simar are dreptate, Kushi ii zice lui Naina de casatoria cu Siddhart pentru a-si asigura viitorul, Kushi zice lui Naina sa ceara o proprietate de la Siddhart pentru ea.

Destine ratacite episodul 269 din 6 iunie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 269 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 6 iunie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!