Destine ratacite episodul 366 din 11 septembrie 2020

Poza Soniei Oberoi apare in ziar, Siddhant vede ziarul dimineata si il arata lui Roli el zice cum a zis reporterului sa nu publice poza dar Sonia a zis sa nu aiba incredere in el, Manoranjan cu Simar si Roli merg spre Meghna, Pari e nervoasa fiindca muncitorii vor sa isi i-a liber, un angajat il suna pe Prem si zice ca nu mai suporta sa lucreze cu Pari si ca isi dau demisia. Prem zice lui Shailu ca merge sa vorbeasca personal cu muncitorii, Sonia Oberoi este foarte nervoasã pe cei de la ziar, Meghna inca nu a vazut ziarul cu poza desi este pe masa cu cafeaua, Roli cu Manoranjan ajung la Meghna, ele vorbesc cu ea apoi vad cum valetul aduce ziarul cu cafeaua, Tina vrea sa i-a ziarul dar Shaurya il i-a inainte, Tina cu Roli se tem sa nu vada poza, Shaurya lasa ziarul la insistenta lui Meghna.

Tina zice lui Shaurya sa arate casa lui Sonia, ea vrea sa scape de ziar dar nu poate fiindca Meghna vine de la bucatarie, Roli nu lasa pe Shaurya sa puna mana pe ea, Tina varsa cafeaua pe ea si rupe ziarul sa se stearga mai apoi Meghna zice Soniei sa tina la ea nunta, Shaurya vede poza din ziar fiindca cere alt ziar, Shaurya cu Meghna zic ca va plati cine i-a inselat, Meghna o suna pe Tina, ea zice ca merge acasa la Sonia, insa Tina zice nu ca se vad la o cafenea. Prajiturile lui Uma plac familiei, Pari insa le ignora, Shailu zice cã Prem a rezolvat cu muncitorii, Meghna le vede pe Tina si Sonia si spune cine sunt si de ce apare poza aia.

Destine ratacite episodul 366 din 11 septembrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 366 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 11 septembrie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!