Destine ratacite episodul 262 din 30 mai 2020

Naina o urmareste pe Roli cand aceasta se duce la templu insa momentan nu se stie motivul, Siddant se duce la ea si-i spune adevarul cum ca seara petrecuta impreuna este o gresela si ca era beat iar el o iubeste cu adevarat pe sotia sa si nu pot fi impreuna, el zice ce se ocupa de tot ce trebuie dar iubirea ii apartine lui Roli, doar a ei. Naina o vorbeste de rau pe Roli, Simar ii zice sa taca. Simar ii zice ca Roli e sora ei, Khusi vine si spune ca Veeru a evadat din inchisoare si ca ar trebui ca Roli sa se teama mai mult, insa cineva din familie ii spune sa inceteze sa mai minta pentru ca deja stiu cu totii ca este in stare de orice pentru a ramane in casa, Prem se intalneste cu directorul unei banci pentru a obtine un imprumunt insa nu este sigur ca o sa obtina ceva.

Manoranjan ii atrage atentia lui Uma ca ea ar trebui ca de acum sa fie mai atenta cu membrii familiei sale si ca trebuie sa le puna in farfurii cand ei se aseaza la masa, intre timp Khushi se linguseste pe langa Sakrant pentru a amana actele de divort, Simar ii spune lui Siddant ca acum nu-i va mai permite ca sora lui sa fie nedreptatita si ca trebuie sa-i spuna adevarul indiferent, iar acesta spune ca ar fi incercat insa a fost intrerupt chiar de Roli.

Destine ratacite episodul 262 din 30 mai 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 262 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 30 mai 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!