Destine ratacite episodul 137 din 26 ianuarie 2020

Siddhart ii spune lui Roli cum a cerut el mancare picanta si intr-o joaca ei fug unul dupa altul. Apoi Roli nu are somn si vine cu o idee, sa mearga in oras dar lui Siddhart ii e somn. Uma doarme cu cheile de la Mata gi la ea, Roli iese pe drum si da de niste oameni beti. Dar vine Siddhart si are noroc, ea prinde curaj cand vine el si de bucurie amandoi danseaza in ploaie si merg dupa inghetata. A doua zi, Uma e cu cheile la ea, Mata gi spune sa aiba grija de ele. Prem se contrazice cu Sattu pe locul unde vor merge si o minte pe Simar dar Sattu nu-i spune acest lucru. Uma se da mare ca are cheile si spune ca are musafiri. Mata Gi e dusa cu Sujata la o ceremonie, a doua zi Roli cu Siddhart se pierd unul de celalalt.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 137 din 26 ianuarie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs.Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 137 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 26 ianuarie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.
Acest episod este disponibil spre vizionare cu traducere si este complet, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Varianta 1.

error: Content is protected !!