Destine ratacite episodul 248 din 16 mai 2020

Pana la urma toate eforturile lui Roli par a se intorc impotriva ei Veeru isi doreste cat mai curand sa se casatoreaca cu ea iar Simar o atentioneaza pe aceasta ca inainte de ceremonie el trebuie sa transfere toate proprietatile pe numele ei. Veeru intra in camera in care a stat impreuna cu Khushi si isi reaminteste momentele dintre ei de cealalta parte Siddant este tot mai atras de Naina si este multumit ca tot timpul o asculta asa ca o invita la o petrecere iar ea se bucura ca toti cei care radeau de ea anterior acum o privesc cu mai mult respect si ii multumeste ca i-a dat un nou sens vietii sale. Veeru intarzie sa semneze actele date de Roli si-i spune ca ea nu are nicio garantie ca nu o va aduce inapoi pe Khushi insa acesta o refuza repetat.

Roli se duce sa se roage la zeita insa candela nu i se aprinde si se gandeste ca Siddant ar fi patit ceva rau si se roaga pentru el, insa acesta la petrecere pluseaza cu anumite complimente la adresa lui Naina si chiar isi doreste sa auda anumite cuvinte din partea ei, de fapt el este indragostit de aceasta si in lipsa alinarii lui Roli se refugiata in mod direct in bratele acesteia, nestiind in acest timp planul conceput de fosta sa sotie care si-a sacrificat intreaga viata pentru bunastarea familiei trecand prin diferite chinuri din partea lui Khushi.

Destine ratacite episodul 248 din 16 mai 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 248 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 16 mai 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!