Puterea Dragostei 16 Mai 2020 Ep 300

Discutiile antrenante dintre Livian si cele doua fete chemate la camera rosie au facut-o pe Bianca sa arda de nervi iar aceasta a rugat pe toti din casa sa nu mai aduca in discutie glume pe seama lor de cuplu iar fiecare conversatie sa nu o mai implice ca fiind in continuare cu el. Bianca s-a enervat foarte tare si conform spuselor lui Pirui nu a mai contat ca a adus injurii inclusiv unor membrii din productie de varsta inaintata si recunoaste ca a reactionat urat inclusiv Ligi este de parere ca in ultima perioada nu poate avea un dialog cu ea si ca a raman blocata de reactia ei. In apararea sa aceasta spune ca este foarte nervoasa mai ales sa vada ceea ce se intampla intre ea si Livian, revazand imaginile de ieri Ella a fost cea care s-a dus spre Livian si acum spune ca nu o mai intereseaza ce se intampla intre trio-ul deja format pentru ca a renuntat la toate sperantele pe care acesta i le-a oferit saptamani la rand si care s-au demonstrat a fi numai false, in realitate el nu isi mai doreste absolut niciun fel de legatura cu ea si chiar daca spune ca mai are sentimente pentru fosta relatie nu este adevarat.

Sezonul 2 din Puterea Dragostei sau dupa formatul „Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei 16 mai 2020 HD

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune? Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 16:00, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea. Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei Sezonul 2 episodul 300 difuzata astazi 16 mai 2020, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Editie integrala.

error: Content is protected !!