Destine ratacite episodul 220 din 18 aprilie 2020

Roli merge la discoteca la ora unu noaptea insa ea intai nu-l vede pe Veeru apoi il zareste la bar. Lui Veeru nu-i vine sa creada cand o vede el zice ca azi va afla daca e Roli sau nu. El merge spre ea Roli dispare de acolo, Roli merge afara iar Veeru merge dupã ea. Veeru o prinde pe Roli cand aceasta vrea sa ia taxi spre casa. El o intreaba de ce se joaca cu el si dece e imbracata asa? Veeru ii oferã prietenia lui el zice ca de ce il urmareste la discoteca? Roli zice ca el asculta doar de Kushi ca e un parazit, Veeru zice ca oare ea nu vrea sa il intoarca impotriva ei, Roli zice ca Kushi se foloseste de el si ca il minte si zice ca ritualurile sunt invechite. Ea zice ca, criza asta financiara a facut-o sa mearga la discoteca, ea zice ca vine noaptea acolo pentru a uita de probleme.

Roli zice ca trebuie sa duca o viata dubla, apoi pleaca Siddhart se trezeste noaptea si vede cã Roli nu e nicaieri, el o cauta la baie dar ea nu e, apoi Roli apare in bucatarie, Manoranjan ii face semn lui Roli ca a fost in baie nu? Ea zice ca da, ppoi când ei merg spre camera Veeru vine si el din oras el zice sa aiba grija de Roli ca umbla in somn. A doua zi Mata gi tine slujba in camera lor, Mata gi zice ca azi e festivalul Dhanteras la ei ca le dadea haine si bijuterii ca azi se intrerupe traditia apoi Roli zice matusii cum azi noapte l-a vazut pe Siddhart cum mergea spre baie ca ea a mers la bucatarie s-a schimbat apoi a dat vasele pe jos.

Destine ratacite episodul 220 din 18 aprilie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 219 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 18 aprilie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!