Lacrimi la marea neagra Episodul 20 din 27 Septembrie 2019

Vazand ca situtia devine si mai serioasa pe zi ce trece si protector de fire dar si pentru ca doreste ca familia sa sa fie in siguranta Tahir se gandeste la o metoda de a evita o posibila razbunare din partea lui Vedat, avand in vedere posibilitatea ca acesta sa fie luat la inchisoare, se gandeste si chiar planuieste sa o ia pe Nefes si sa o ascunda o perioada intr-un loc ferit pana cand reuseste sa-i faca rost de acte pentru a pleca din tara. Insa decizia lui pare sa nu-i fie pe plac lui Nefes care refuza propunerea sa si stiind ca nu o sa i se respecte si punctul de vedere decide sa fuga.

Intre timp Cemil este eliberat dupa ce Tahir a vorbi si chiar renunta la acuzatiile aduse acestuia, dar strategic pentru ca Nazar tot are de gand sa se marite cu Vedat, plan initial ingenios dar care a dat gres, in schimb intr-un moment de neatentie Murat ii fura inregistrarea video si o duce chiar la procuror, care emite ordin ca Vedat sa fie arestat insa reuseste sa scape fara sa-l ia si pe Yigit.

O telenovela captivanta cu un scenariu bine definit, ne este adusa in fiecare seara de luni si pana vineri „Lacrimi la Marea Neagra” este cea mai buna poveste prin care intamplarile vietii cotidiene sunt transpuse intr-un mod unic si care are drept reprezentare ceea ce din nefericire in multe familii se intampla si anume certurile in familie precedate de violenta.

Personajul pe langa care polarizeaza intreaga actiune pe nume Nefes este data ca o femeie puternica, tanara si care a avut parte de sot care de-a lungul timpului si-a schimbat comportamentul fata de ea si a recurs la batai care s-au tot repetat insa avut curajul si puterea sa puna punct la tot si sa isi i-a viata in propriile maini si puteri chiar daca acest lucru a insemnat o perioada de uitare si recuperare a tuturor traumelor suferite.

Lacrimi la marea neagra 27 Septembrie 2019

Transformarea acesteia dintr-o femeie supusa si in acelasi timp devotata isi creaza propria poveste prin care reuseste sa arate intregii lumi ca femeile au drepturi egale cu barbatii si astfel devine o eroina pentru toate, reprezentandu-le drepturile prin ceea ce este, Nefes are un copil si niciodata nu ar renunta la el dar soarta devine atat de buna cu ea incat il intalneste pe Tahir un barbat cu un caracter puternic si care vede prin ea totul, prin ce a trecut si decide sa-i fie alaturi indiferent de situatie.

Viata ei incepe sa prinda contur si lucrurile par a fi pe un drum presarat cu fericire, insa cum fostul ei sot Vedat este orgolios si faptul ca aceasta a plecat de acasa fara sa-l anunte l-a enervat si mai mult asa ca impreuna cu garzile sale de corp decide sa o caute si in scurt timp chiar o gaseste, in fuga sa Nefes se intalneste cu Tahir care vazand ca sunt incoltiti decide ca impreuna sa scape de ei aruncandu-se in mare, insa are parte de o mica accidentare fiind salvata la timp de Tahir.

Lacrimi la marea neagra Episodul 20

Vazand ca a esuat in a-si prinde fosta sotie Vedat se razbuna pe toti cei care au vorbit cu Nefes in ultima perioada si chiar recurge la violenta pentru a-si indeplini scopul, dupa o ampla cautare de raspunsuri acesta reuseste sa afle unde este ascunsa si se duce inarmat la ea insa ajungand acolo il pune pe cel mai bun prieten al lui Vedat sa strige si imediat ce deschide usa ramane surprins de ce are sa se intample.

Nefes are parte de multe intamplari dar si de unele momente in care trebuie sa decida pentru ea, afla ca familia lui Tahir nu este de acord cu venirea sa in familie si considera ei ca aceasta ar putea sa le aduca mai multe probleme decat linistea pe care ei si-o doresc.

Insa dragostea nu are limite si vedem impreuna ce alte momente si trairi ne va prezenta telenovela Lacrimi la marea neagra Episodul 20, noi evenimente si incercari prin care frumoasa Nefes va trece vor fi prezentate astazi 27 septembrie 2019 de la ora 20.00 la doar cateva momente de la difuzare. (sursa: Kanald.ro)

Server 1.

error: Content is protected !!